1088 Budapest, Bródy Sándor u. - Puskin u. sarok,
bejárat a Puskin utca felől
Tel.: +36 20 249 9872
Nyitvatartás: minden nap 1400-2200

Asztalfoglalás

A foglalási igényedet egy 06-90-es telefonszámon jelezd felénk, majd kérj egy időpontot az ügyintézőtől!

Ezt követően minimum egy hónap eltelte után gyere be hozzánk a megadott időpontban, amikor is elmondjuk neked, hogy az asztalfoglaláshoz milyen formanyomtatványokra lesz szükséged. Ezeket a nyomtatványboltból be tudod szerezni, már amikor nem hiánycikkek.

Foglalt asztalok

Javasoljuk, hogy ne töltsd ki őket előre, hanem inkább majd az ügyintézővel együtt. Miután beszerezted a szükséges nyomtatványokat, ismét keresd fel hivatalunkat ahol jelenleg rendszerleállás van, rengetegen várnak, és nagy valószínűséggel aznap nem fogsz sorra kerülni. Új időpontot a már ismert módon kérhetsz.

Szinte már régi ismerősként térsz vissza hozzánk, ülsz le az íróasztal melletti székre és átadod a kért nyomtatványokat. Amikor megkérdezzük, hogy miért nem hoztál E15649j56-os számú nyomtatványt, akkor ártatlan tekintettel belenézel az ügyintézőnk szemébe és azt mondod: "Mert nem mondták.".

"Olyan nincs!" hangzik el a válasz, majd egy kérdés, hogy "Ki mondta, hogy ez nem kell?" Ekkor nem mondod meg az igazat, hogy ő, hanem azt válaszolod, hogy már nem emlékszel melyik ügyintézőnél voltál.

Amennyiben legalább hárman dolgoznak az irodában, akkor ügyintézőnknek lesz tippje, hogy ki lehetett az és félhangosan közli is. Erre (fontos!) nem reagálsz semmit!

Természetesen elküldenek a hiányzó nyomtatványért.

Miután minden kért papír megvan és sikeresen ki lett töltve, elfogadod a klasszikus sárga csekket elmész a postára és befizeted az eljárási illetéket. Ha rutinos vagy, akkor rögtön veszel legalább 5000-ért illetékbélyeget is. A csekket lefénymásolod, beadod. Ekkor megkapod a listát, hogy melyik hatóságtól milyen engedélyt kell még megkérned.

Ugyanezt a kört, néhol játékos trükkel, furfangokkal megcsavarva lefutod kb. még 8-szor. Az így megszerzett papírkupacot behozod a bázishivatalba, vagyis hozzánk. Tüzetesen átnézzük és levélben hiánypótlásra szólítunk fel!

Miután megküldted az aláírásokkal és többféle pecséttel ellátott, utolsónak vélt papírt, telefonon érdeklődsz afelől, hogy mikor érdeklődhetsz az asztalfoglalási igénnyel kapcsolatban. Ha a kapott időpont két héten belül van, semmi estre se telefonálj! Tehát minimum 14 nap eltelte után érdeklődj! Ha a sors kegyes hozzád, akkor maximum még egy hetet kell várnod és kezedben a várva-várt papír.

Ha megkapod az "elkészült" választ, örömtöl megmámorosodva, természetesen ügyfélfogadási idő alatt, bejössz hozzánk, átveszed az asztalfoglalási engedélyt. Egy nagyon szűk, szerencsés kör tagja lettél, így becsüld meg magad!

Ezt követően a helyszínen bemutatod az engedélyed, elégedetten befoglalod a kívánt asztalt és aláírsz egy rövid kis nyilatkozatot, hogy amennyiben az engedélyben meghatározott ülésrenden változtatni kívánsz, akkor újabb...

Amennyiben idáig eljutottál, rezignáltan tudomásul vetted teendőid és lélekben felkészültél az előtted álló feladatra, asztalfoglalás céljából a fent megadott telefonszámon, nyitvatartási időben, örömmel várjuk hívásod!