1, Telefonon a következõ számon: 06-20-249-9872

(E-mailben történő foglalást, adminisztrációs okokból, sajnos nem tudunk elfogadni! )

2, Stílusosan, Magyarosan a következõ módon:

A foglalási igényedet egy 06-90-es telefonszámon jelezd felénk, majd kérj egy idõpontot az ügyintézõtõl!

Ezt követõen minimum egy hónap eltelte után gyere be hozzánk a megadott idõpontban, mikor is elmondjuk neked, hogy az aztalfoglaláshoz milyen formanyomtatványokra lesz szükséged. Javasoljuk, hogy ne töltsd ki elõre, hanem inkább majd az ügyintézõvel együtt. Hangulatunktól függõen, udvariasan megkérünk, hogy egyeztess új idõpontot a már ismert számon.

Miután beszerezted a szükséges nyomtatványokat, ismét felkeresed hivatalunkat és tudomásul veszed, hogy jelenleg rendszerleállás van rengetegen várnak és nagy valószínûséggel, ma nem fogsz sorra kerülni. Új idõpont kérsz a már ismert módon.

Szinte már régi ismerõsként térsz vissza hozzánk, ülsz le az íróasztal melletti székre és átadod a kért nyomtatványokat. Amikor megkérdezzük, hogy miért nem hoztál E156494132464bf6355kj56-os számú nyomtatványt, akkor ártatlan tekintettel belenézel az ügyintézõnk szemébe és azt mondod: "mert nem mondták". Olyan nincs válasz hangzik el és egy kérdés, hogy ki mondta, hogy ez nem kell? Ekkor nem mondod meg az igazat, hogy õ, hanem azt válaszolod, hogy már nem emlékszel melyik ügyintézõnél voltál. Amennyiben legalább hárman dolgoznak az irodában, akkor ügyintézõnknek lesz tippje, hogy ki lehetett az és félhangosan közli is. Erre nem reagálsz semmit!!! Természetesen elküldenek a hiányzó nyomtatványért.

Miután minden kért papír megvan és sikeresen ki lett töltve, elfogadod a klasszikus sárga csekket elmész a postára és befizeted az eljárási illetéket. Ha rutinos vagy, akkor rögtön veszel legalább 5000-ért illetékbélyeget is. A csekket lefénymásolod beadod. Ekkor megkapod a listát, hogy melyik hatóságtól milyen engedélyt kell még megkérned. Ugyan ezt a kört, néhol játékos trükökkel, furfangokkal megcsavarva lefutod kb. még 8-szor. Az így megszerzett papírkupacot behozod a bázishivatalba, vagyis hozzánk. Tüzetesen átnézzük és levélben hiánypótlásra szólítunk fel!

Miután megküldted az aláírásokkal és többféle pecséttel elátott utolsónak vélt papírt, telefonon érdeklõdsz afelõl, hogy mikor érdeklõdhetsz az asztalfoglalási igénnyel kapcsolatban. Ha a kapott idõpont két héten belül van semmi estre se telefonálj! Tehát minimum 14 nap eltelte után érdeklõdj! Ha a sors kegyes hozzád, akkor maximum még egy hetet kell várnod és kezedben a várva-várt papír.

A megkapod az "elkészült" választ, örömtöl megmámorosodva, természetesen ügyfélfogadási idõ alatt, bejössz hozzánk, bekuszol a küszöb alatt, sok-sok köszönöm kíséretében átveszed az asztalfoglalási engedélyt, majd a szõnyeg alatt távozol és nagyon-nagyon szerencsésnek érzed magad. Ezt követõen a helyszínen bemutatod az engedélyed, elégedetten befoglalod a kívánt asztalt és aláírsz egy rövid kis nyilatkozatot, hogy amennyiben az engedélyben meghatározott ülésrenden változtatni kívánsz, akkor újabb...

Módosítás: ( 2012. november 03. szombat, 19:58 )